موصى به الحدائق المعمارية

Profile image
Garden & Landscaping Architect
+31 (0) 297 25 55 38
info@vosselmanbuiten.nl

Bas Vosselman

Tuinarchitect Bas Vosselman ontwerpt en realiseert met zijn onderneming Vosselman Buiten tuinprojecten in het hogere exclusieve villasegment. Vosselman versterkt dan ook quasi de identiteit van de bewoners. Zijn tuinen zijn verrassend, maar kenmerken zich ook door iets eigens.

Tuinen van Vosselman Buiten sluiten ondanks hun onderscheidende en weelderige, of juist strakke of organische karakter ook verrassend goed aan op de omgeving. Bas Vosselman vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar een ontwerp en een tuin die matcht met woning, omgeving en levensstijl. Dit kan variëren van een kleine stadstuin of een dakterras tot een landschappelijke of wolkentuin.

Vosselman Buiten heeft ook de expertise in huis om je alle werk uit handen te nemen. Van het regelen van vergunningen tot de realisatie, de styling en het onderhoud van de tuin. Vosselman Buiten kan het! Voor de opdrachtgever rest enkel nog optimaal genieten. Wat je noemt een rustgevende gedachte.

Bas Vosselman


“Het is belangrijk dat de tuin aansluit bij de woning en de omgeving. Er moeten altijd elementen in de tuin verwerkt zijn die in de natuurlijke omgeving terugkomen.”

Vosselman Buiten
Fluitekruid 32 
3641 VK Mijdrecht 
+31 (0) 297 25 55 38 
info@vosselmanbuiten.nl