موصى به الحدائق المعمارية

Profile image
Garden & Landscaping Architect
+31 43 85 28 513
info@burovanrooijen.nl

Roderick van Rooijen

Meer dan alleen uw tuin- en landschapsarchitect

Met de visie van een tuinarchitect, de ervaring van een deskundige aannemer, de nauwkeurigheid van een vakbekwaam hovenier en de passie van een zwembadbouwer realiseren we al ruim 10 jaar prachtige projecten.

Buro van Rooijen bestaat uit een team van jong gedreven professionals met een uitgebreid netwerk in Nederland en Belgie. Alle teamleden beschikken over de benodigde kennis en kunde op het gebied van tuinontwerp en landschapsinrichting en hebben jarenlange ervaring in projectmanagement van particuliere tuinen en zakelijke buitenruimtes. Doordat we goed naar u luisteren, rekening houden met uw wensen, eisenpakket en levenswijze, kunnen wij u haarfijn maatwerk leveren en tijdens de realisatie fase volledig ontzorgen.

Voordat u uw keuze voor een tuinarchitect of zwembadbouwer maakt, wilt u graag weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Maak op onze website kennis met wat wij allemaal voor u kunnen betekenen of kom langs in onze showroom voor een persoonlijke kennismaking.
 

Roderick van Rooijen


"Wat Buro van Rooijen zo bijzonder maakt? Het bieden van het volledige traject op één locatie met één contactpersoon. Van ontwerp tot inrichting tot realisatie én – minstens net zo belangrijk – nazorg: Buro van Rooijen regelt het."

Buro van Rooijen - tuinontwerp
Avenue Ceramique 160 
6221 KX Maastricht 
+31 43 85 28 513 
info@burovanrooijen.nl