BILTHOVEN

Rembrandtlaan 84 - 3723 BL
€ 1.245.000 k.k.
foto 1 Rembrandtlaan

Description

Locatie, locatie, locatie, locatie. Dit huis heeft het niet drie, maar vier keer: 1) een mooie straat in villawijk Bilthoven-Noord 2) op negen minuten lopen van het station, 3) op loopafstand van drie lagere scholen en de mooie sportclubs van Bilthoven en met 4) permanent vrij uitzicht op het groen.

Deze verrassend ruime, vrijstaande villa met maar liefst 313m2 bruto vloeroppervlak, is zeer fraai en met grote zorg gerestaureerd. Het huis is stijlvol en op moderne wijze verbouwd met behoud van karakter en oorspronkelijkheid. De praktisch ingedeelde tuin is bijna 1.000m², de stenen garage is 6 meter lang en handig voor boot of oldtimer. In de schuur kunnen de fietsen mooi droog staan. Deze combinatie vind je niet snel ergens anders! Dit alles maakt het huis uitstekend geschikt voor gezinnen met zowel schoolgaande als met al studerende kinderen. Voor werkenden is het station vlakbij erg fijn. Natuurlijk centraal vlakbij Utrecht, maar ook ben je met de trein nu al in 45 minuten op Schiphol.

De uitstekend onderhouden villa is gebouwd omstreeks 1920 en in 2011 met gebruik van uitsluitend duurzame materialen van onder tot boven volledig gerenoveerd, waarbij tevens de woning is voorzien van dak- en vloerisolatie en dubbele beglazing.

Indeling:
Entree, vestibule, zeer ruime ontvangsthal met wc in retro stijl en toegang tot de provisiekelder. De sfeervolle woonkamer heeft een plafond hoogte van ca 3 meter, een grote en op het zuiden gelegen erker, parketvloeren, openhaard, ingebouwde boekenkasten en openslaande deuren naar de tuin.
Aan de achterzijde bevindt zich de luxe keuken van Bruynzeel met Smeg inbouwapparatuur. Aan de voorzijde is er tenslotte een studeerkamer met openhaard.

Eerste verdieping:
Mooi trappenhuis met tussenbordes naar een ruime overloop met hoge glas-in-loodramen en vaste kastruimte. Daarnaast zijn er een drietal in grootte variërende slaapkamers, waarvan twee met kastenwand en een met openslaande deuren naar een op het zuiden gelegen balkon. Tenslotte zijn er op deze verdieping twee moderne badkamers waarvan een voorzien van ligbad, dubbele wastafel, wc en aparte douche. De tweede badkamer is voorzien van een inloop regendouche, dubbele wastafel en wc.

Tweede verdieping:
Overloop, een drietal in grootte variërende, lichte en speelse slaapkamers voorzien van dakramen, vaste kastruimte plus een aparte wasruimte en een vliering.

Bijzonderheden:
- bruto vloeroppervlak van 313,40 m2
- bijzonder fraai gerenoveerde, verrassend ruime villa met de originele jaren twintig stijlkenmerken.
- gladde stucwanden en –plafonds en houten vloeren.
- grote roedeverdeling van de ramen waardoor dit een zeer lichte en sfeervolle villa is.
- aan de voorzijde permanent vrij uitzicht op het groen.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.245.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1920
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
214 m2
Other indoor space
7 m2
Exterior space attached to the building
4 m2
External storage space
7 m2
Volume in cubic meters
878 m3
Plot size
995 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us