Jávea

-
€ 1.435.000
foto 1

Personne de contact


Peter Vos profile image

Peter Vos
Real Estate Agent - Spain


info@vossencasas.nl

Description

NIEUW PROJECT VAN 4 FANTASTISCHE VILLA'S OP TOP LOCATIE JAVEA!!


Deze luxe moderne villa ‘Da Vinci’, één van de vier,  is gesitueerd op een vlak perceel van 1198m2 heeft een mooi uitzicht op de middellandse zee en op indrukwekkende rotspartijen.


De villa is gelegen op de hoogste punt van van de Pino-Azul urbanisatie, waardoor u van de mooiste vergezichten verzekerd bent en een uitstraling van exclusiviteit ervaart.


Het open concept design komt voor uit de rechthoekige vormen en het architectonische design van de hand van Salva Aspas. Villa Da Vinci bestaat uit 5 en-suite slaapkamers, verdeeld over 3 verdiepingen.Het huis is aan de voorkant volledig open, waardoor er in iedere ruimte aangenaam natuurlijk licht is en er vanuit alle kamers genoten kan worden van de waanzinnige vergezichten.


Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn er ruime terrassen, vanwaar u kunt genieten van het uitzicht. De begane grond kent een open plan met een ruime living, een eetkamer en een open keuken. Tevens is er een aparte waskamer en een gastenverblijf met badkamer en-suite.


Via een zwevende trap komt u op de bovenverdieping, welke bestaat uit 3 ruime slaapkamer met ieder een en-suite badkamer. Bovenal valt hierbij de master bedroom op, welke met zijn bijzondere design een luxueuze uitstraling geniet die is doorgetrokken naar de badkamer en de kleedkamer.


Andere opvallende ruimtes in dit huis bevinden zich in de benedenverdieping, daar treft u een verwarmd binnenzwembad met jacuzzi, een thuisbioscoop, nog een slaapkamer met badkamer en-suite en een zeer riante garage.


Buiten bevindt zich een infinity zwembad met daaraan een lounge met vuurpit, buitenkeuken en een BBQ-plaats. Vanaf deze plek kunt in de zomer genieten van de zonsondergang met het unieke uitzicht.

Personne de contact


Peter Vos profile image

Peter Vos
Real Estate Agent - Spain


info@vossencasas.nl

Caractéristiques

Transfert
Prix demandé
€ 1.435.000
Status
Acceptation
Référence
VC18015
Construire
Type de maison
Villa
Type de construction
Année de construction
Plus précisément
N/A
Type de toit
Surfaces et contenus
Espace de vie
228 m2
Autre espace intérieur
m2
Espace extérieur lié au bâtiment
m2
Espace de stockage externe
m2
Contenu
0 m3
Superficie du terrain
1198 m2
Download brochure
Contactez-nous

Vossen Casas

Groenmarkt 131
3311 BD Dordrechtinfo@vossencasas.nl

VIDéOS

Video

PHOTOS