OOSTERBEEK

Johannahoeve landhuis 3 0ong - 6861
€1.940.000 k.k.
foto 1 Johannahoeve landhuis 3
foto 2 Johannahoeve landhuis 3 0ong
foto 3 Johannahoeve landhuis 3 0ong
foto 4 Johannahoeve landhuis 3 0ong

Bekijk alle 11 afbeeldingen

Description

De 3 van Johannahoeve

In een landelijke, historische setting worden drie percelen weideland verkocht waar in de toekomst drie royale en luxe landhuizen komen. Een unieke kans om úw eigen droomhuis te realiseren, klassiek of modern!

Een kronkelend landweggetje omringd door eeuwenoude eiken leidt u door het heuvelachtige landschap van het landgoed 'De Johannahoeve', gelegen aan de rand van het romantische kunstenaarsdorp Oosterbeek. De rijke bossen tonen her en der openingen met een weids uitzicht over drie percelen weideland met een oppervlakte van totaal maar liefst circa 9000 m².

Een unieke zeldzaamheid doet zich voor: het is mogelijk om hier enkele zeer stijlvolle landhuizen te bouwen. Bijzonder exceptioneel vanwege de architectuur, de uitstraling, de idyllische ligging én het volume. De woningen kunnen een inhoud van circa 2.000 m³ met een bijgebouw van circa 500 m³ omvatten. Dit is een heerlijke stek om in alle veiligheid, rust én gemak nabij het fijne centrum van zowel Oosterbeek als Arnhem te kunnen resideren. Precies zoals architect Marco van Veldhuizen zijn ontwerpen het allerliefst heeft… De huizen liggen met "de billen in het bos" en hebben vrij uitzicht over de fraaie landerijen rondom Oosterbeek.

Op zeer korte afstand bevindt zich het treinstation Oosterbeek-Arnhem-Ede/Wageningen (ook internationaal). In de nabijheid treft u uitgebreide dagelijkse voorzieningen, uitstekende (internationale) scholen, sportclubs en -velden plus een drietal prachtige golfbanen. Via de A12, A15 en A50 is Oosterbeek vanuit alle windrichtingen bereikbaar. Binnen slechts 45 minuten bereikt u Utrecht, Amersfoort of Hilversum. Amsterdam? U bent er in een uur.

Bekijk de omgevingsvideo van 'de 3 van Johannahoeve' bij de foto's bovenaan de pagina.

Op de betreffende percelen weidegrond kunnen bouwkavels gerealiseerd worden. Wij willen u graag inspireren om uw ideale droomhuis te kunnen realiseren. De percelen worden omzoomd door oude bomen en veel groen­blijvende beplanting.

Binnen de kaders van het vigerende bestemmingsplan is een drietal voorbeeld landhuizen ontworpen die op deze locatie gebouwd zouden kunnen worden. Top­architect Friso Woudstra heeft zich bij het ontwerp en de uitvoering van deze statige landhuizen volop laten inspireren door architectuur uit de 18e eeuw. Deze periode staat voor regenten en kooplieden. De detaillering, symmetrie en de rijke materialen zijn kenmerkend voor de architectuur en bieden de huizen de statigheid die ze verdienen.

De ontwerpen betreffen landhuizen met drie- en vier bouw­lagen, bestaande uit: een souterrain dat wordt voorzien van - het altijd welkome - daglicht. De parterre met leefvertrekken en de eerste en eventueel tweede verdieping met diverse slaap- en badvertrekken maken deze droomhuizen geschikt als ruime gezinshuizen, al dan niet gecombineerd met zakelijke doeleinden.

De landhuizen kenmerken zich, behalve door de stijlvolle architectuur en het volume, tevens door een hoge mate van gebruik van uiterst duurzame, kostbare en onderhoudsarme materialen. Een statige entreepoort met dito oprijlaan behoort tot de vele mogelijkheden. Ook is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de aanleg van een heerlijk zwembad met pool house of een passende tuin met diverse terrassen en rustige loungeplekjes. U zegt het maar!

De 3 landhuizen voldoen qua beeldkwaliteitsplan volledig om gebouwd te kunnen worden. U kiest liever voor een modern huis? U bent geheel vrij om een modern en strak huis te bouwen. Een modern huis - bijvoorbeeld geïnspireerd op de strakke architectuur van Rietveld - is net zo welkom op deze unieke locatie! Eén ding is zeker: een uitmuntende kans in uw leven, die ineens wel heel dichtbij komt…

Landhuis 3

Souterrain
Centrale hal met toegang tot een wellness of hobbyruimte met mogelijkheid voor een sauna en een badkamer en-of pantry. Vanuit de hobbyruimte toegang tot een loggia met aparte entrée van het woongedeelte. Perfect voor bijvoorbeeld kantoor aan huis. Berging eventueel te gebruiken als kantoor of atelier. Tweede trapopgang naar de garage.

Parterre
Entree, royale ontvangsthal met vestibule en trappenhuis, garderobe en toilet. En suite deuren naar de living enerzijds en
de woonkeuken anderzijds. De garage is buitenom bereikbaar. Berging met inpandige garage voor twee auto's. Op meerdere
plekken zijn terras-deuren met toegang tot het terras en de tuin.

1e Verdieping
Overloop met vide. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van het huis gesitueerd en heeft een eigen, luxe badkamer en toegang tot een kleedkamer. Drie andere slaapkamers hebben toegang tot een tweede, luxe badkamer. Vaste trap naar de 2e verdieping.

2e Verdieping
Overloop. Toegang tot een grote zolder met mogelijkheid om meer woonruimte te realiseren.

Voor een uitgebreide video kunt u kijken naar de presentatie van de bouwkavels op Funda.

LANDHUIS 3 CASCO OP KAVEL 3 HEEFT EEN INDICATIEPRIJS € 1.940.000,– K.K.*
* Omzetbelasting wordt uitsluitend over de bouwkavel berekend

EXTRA PLUSPUNTEN
• Energielabel A nieuwbouw
• Bijzonder groot huis
• Aangesloten bij woningborg/ GIW
• Veel keuzevrijheid in uitvoering
• Gunstige locatie qua uitvalswegen en voorzieningen
• Traditionele, kwalitatieve bouw
• Hardhouten kozijnen

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.940.000 k.k
Status
aktief
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Landhuis
Building type
vrijstaande woning
Construction period
2017
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
620 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1100 m3
Plot size
3200 m2
ContactpersoonPeter Beerents
Brokerage Management Partner

+31 20 210 1110
info@baerz.com

Baerz & Co BV

Oud Over 119
3632 VC Loenen aan de Vecht


+31 20 210 1110


info@baerz.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us