Recommandé Spécialistes du jardin

Garden & Landscaping Architects
+31 33 25 349 99
info@mekertuinen.nl

Bas van Elteren en Christel van Riemsdijk

Mensen die ons benaderen willen een ‘Meker Tuin’
Dat zegt genoeg.. In de afgelopen 30 jaar is Meker Tuinen een begrip geworden, een merk.

Gevestigd in Nijkerkerveen, vlak bij Amersfoort maar de thuishaven van Meker is Het Gooi. Hier ligt immers ook de oorsprong van het hoveniersbedrijf.

Inmiddels is het werkgebied uitgebreid en hebben we door heel Nederland en zelfs in het buitenland vele prachtige tuinen mogen maken. Van een volledig eiland aanleggen in Loosdrecht naar een kleine stadstuin in hartje Amsterdam, van parktuin in Frankfurt naar een ruigterrein landgoed in Zweden.

Laten we onze trots niet onder stoelen of banken steken; Meker Tuinen is een geoliede machine die draait als een trein. Met een fantastisch team waarmee we alle vakkennis in eigen huis hebben, maar ook op onze klanten die gelukkig zijn mogen we best trots zijn toch? En soms kunnen we het dan niet laten om onze trots te delen op social media met een #wzmwzdb ofwel ‘wij zijn meker, wij zijn de beste’ erbij. Omdat het kan.

 

Bas en Christel


“Meker Tuinen is een geoliede machine die draait als een trein, met een fantastisch team waarmee we alle vakkennis in eigen huis hebben.”

Meker tuinen
Domstraat 20a 
3864 PP Nijkerkerveen 
+31 33 25 349 99 
info@mekertuinen.nl033 - 25 349 99