BILTHOVEN

Lassuslaan 52 A - 3723 LL
€ 1.350.000 k.k.
foto 1 Lassuslaan

Description

Privé domein Woudsangh

Privacy en safety in optima forma!

Uniek gelegen, zeer royale geschakelde split level villa, welke wordt omgeven door een schitterende zonnige en op het zuidwesten gelegen tuin van 2.545m2.

Deze spectaculaire en bijzondere villa maakt onderdeel uit van een complex van zes, in 2001 door Quist Wintermans, ontworpen villa’s en liggen op een door andere percelen omgeven binnenterrein, welke vanaf de voorliggende laan, nauwelijks zichtbaar zijn en uitsluitend toegankelijk zijn via een centrale beveiligde toegangspoort, waardoor een summum van privacy en rust zijn gegarandeerd!

De villa die wij mogen aanbieden betreft de achterste villa met het grootste perceel en is verbouwd en verfraaid tot deze uiterst luxueuze woning.

Door de bijzondere halve maanvormige architectuur van de villa’s bereiken deze hun maximale breedte aan de achterzijde die voor een groot gedeelte uit glazen puien bestaat waardoor er een zee van licht in de villa komt en naast een vrij uitzicht over de eigen tuin, het voelt alsof u midden in de natuur woont. De villa bestaat uit een drietal bouwlagen waarvan een bestaat uit een souterrain met twee buitenentrees. De bruto vloeroppervlakte bedraagt maar liefst 350m2 en de gebruiksoppervlakte 312m2.

De geheel omheinde en onder architectuur aangelegde tuin heeft een doordachte indeling en is opgedeeld in een kunststof hockey-/voetbalveld, fraaie gazons met borders, (overdekte-) zonneterrassen en een grote houten tuinhuis. Aan de voorzijde bevindt zich de inrit naar de onder de villa gesitueerde dubbele parkeergarage welke thans is verbouwd tot een speelkamer met aangrenzende hobbyruimte met buitenentree. Deze kan op eenvoudige wijze indien gewenst weer worden getransformeerd naar een garage. Op het voorliggende parkeerterrein zijn er parkeermogelijkheden en op het mandelige voorgedeelte zijn er naast een extra gemeenschappelijke tuin extra parkeerplaatsen voor gasten.

De globale indeling van de villa is als volgt;

Ruime ontvangsthal met garderobe en toiletruimte. De sfeervolle woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een open haard, een plafondhoogte van bijna 4 meter! en grote schuifpuien naar het overdekte en verwarmde buitenterras met kastenwand. Aangrenzend is er een gezellige eetkamer met via een kamer en suite met kasten naar de luxe en complete keuken voorzien van een eiland. Op deze verdieping zijn er verder nog een prettige werk- of extra slaapkamer en een tweede slaapkamer met kastenwand en complete badkamer.

Het onderliggende souterrain bestaat uit een ruime hal met toegang tot een wellnessruimte met o.a. een sauna, zeer grote (gasten- of au pair-) leef-/slaapkamer met kasten, kitchenette, eigen buitenentree en een aangrenzende complete badkamer. Tevens bevinden zich hier een ruime dressing-/bergkamer met kastenwanden, technische ruimte, wasruimte en hobbykamer met eveneens een buitenentree en een aparte speelkamer (v/h garage).

De eerste verdieping behelst een tweetal ruime slaapkamers, beide voorzien van ingebouwde kastenwanden, walk-in closet, schuifpui naar overdekt balkon, overloop met toilet en een complete derde badkamer.

De villa heeft een zeer hoog afwerkingsniveau, luxe sanitair en keukeninrichting, hoge isolatiewaarde, vloerverwarming, eikenvloerdelen, tailor made kastenwanden, gladde stuurwanden, fraaie inbouwverlichting, airco- wtw-, video intercom- en alarmsysteem.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.350.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
hoekwoning
Construction period
2001
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
312 m2
Other indoor space
1 m2
Exterior space attached to the building
26 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1052 m3
Plot size
2545 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

VIDEOS

Video Lassuslaan 52 A

PHOTOS