BOSCH EN DUIN

Vossenlaan 44 - 3735 KN
€ 2.675.000 k.k.
foto 1 Vossenlaan

Description

Imposant, prachtig landhuis gelegen in een parkachtige tuin van ca. 7100 m² met uitgestrekte gazons, oude beuken, eiken en meters hoge rododendrons, dat bereikbaar is via een tweetal elektrisch bedienbare toegangspoorten en een lange voorname oprijlaan.

Locatie
Eén van de mooiste plekjes om te wonen in Midden-Nederland is ongetwijfeld Bosch en Duin. Een rustige buurt met veel vrijstaande villa’s aan brede lommerrijke lanen met op korte afstand een keur aan winkels, culturele voorzieningen, scholen en een NS-station en diverse uitvalswegen. Een magnifieke locatie op de grens tussen stad en natuur!

Algemeen
Het landhuis uit 1910 met een inhoud van ruim 2.100m³ en een bruto vloeroppervlakte van maar liefst 711m². In de jaren 2000 en 2005 is het landhuis op fantastische wijze gerenoveerd met behoud van vele originele details maar met alle luxe van de huidige tijd.
Op het terrein bevindt zich een afzonderlijk bijgebouw (2000) bestaande uit een ruime garage met een keukenblok en douche op de begane grond en een hierboven gelegen appartement. In de onderverdieping bevindt zich een multifunctionele ruimte met een technische ruimte.
Aan de voorzijde in de schitterende tuin is er een geïntegreerd groot verhard kunstgras hockey-/voetbalveld.

Indeling:
Een rijke ontvangsthal met open haard, parketvloer en de originele betimmeringen, een fraaie trappenpartij, een sfeervolle, ruime salon met open haard, parketvloer en originele lambriseringen, een fraaie eetkamer met open haard en parketvloer die grenst aan de prachtige woonkeuken die geheel op maat en handgemaakt is. De keuken is zeer ruim van opzet en voorzien van alle denkbare apparatuur. Voorts een bijkeuken, twee toiletten en een garderobe.

In de kelder bevinden zich diverse vertrekken waaronder begrepen een wijn - en provisieruimte.
De eerste verdieping omvat een ruime overloop met een toilet, een vijftal mooie slaapkamers (waarvan de master bedroom met open haard) die alle zijn voorzien van een parketvloer en waarvan er drie uitkomen op een balkon, alsmede een luxe badkamer.

De tweede verdieping is toebedeeld met drie ruime slaapkamers, een toilet en een douche, alsmede een slaapsuite die is voorzien van een toilet, een stoomdouche, een dubbele wastafel en een jacuzzi ligbad. Boven de gehele woning bevindt zich een ruime bergvliering.

Hoewel het landhuis bepaald vorstelijk van afmeting is, bekruipt nergens het gevoel dat men verloren gaat in enorme ruimtes, het is voor alles, een intiem huis ontworpen op gastvrijheid en uitgevoerd in de beste materialen en gebouwd voor vele generaties. Geen overdaad, geen pracht en praal, maar helder en robuust van architectuur.
Vanwege zijn schoonheid en beeldbepalend karakter is dit klassieke landhuis aangemerkt als Gemeentelijk Monument categorie 1.

Bijzonderheden:
Netto gebruiksoppervlakte 438m², overige inpandige ruimten 117m²;
Plafondhoogte gemiddeld 3.80 m;
Geavanceerd alarm- en rookmelderssysteem;
Professionele luchtbehandelingsinstallatie;
Uitstekend akoestisch en thermisch geïsoleerd;
Perfecte onderhoudstoestand zowel van binnen als van buiten.

features

Transfer of ownership
price
€ 2.675.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1910
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
438 m2
Other indoor space
117 m2
Exterior space attached to the building
22 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
2117 m3
Plot size
7096 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

VIDEOS

Video Vossenlaan 44

PHOTOS