EPE

Vijfpotenweg 2 - 8161NB
€ 850.000 k.k.
foto 1 Vijfpotenweg

Description

Veluwe Ruimte Rust Buitengebied

Op een zeer mooie plek op de Veluwe nabij het natuurgebied, "De Dellen'' met haar bossen en heidevelden, staat dit Landhuis met oprijlaan, paardenstallen, buitenmanege en een inpandige dubbele garage met elektrische deuren. De ruim 1 ha eigen grond bestaat uit een prachtige bostuin en weiland met buitenbak. Een locatie waar u als paardenliefhebber van absolute privacy geniet, regelmatig reeën ziet lopen en natuurgeluiden de voornaamste geluiden zijn die u hoort.

Vanuit huis kunt u ook eindeloos wandelen en fietsen over de Veluwe, de Kroondomeinen en het Geldersch Landschap. Het unieke van dit landhuis is de ligging aan de rand van het bos, terwijl Heerde en Epe met alle faciliteiten op korte afstand liggen. Tevens is de A50 dichtbij gelegen zodat u snel op weg kunt.

Absoluut schitterend gelegen, zo is dit fraaie Landhuis het best te omschrijven!
Wanneer u de oprijlaan oprijdt, zal het gevoel van vrijheid en rust u vanzelf omringen.

Op het eigen terrein kunt u van bos, weide en bloemenpracht genieten, terwijl in de directe omgeving nog meer natuur is, in de vorm van diverse bossen en heidegebied ''De Renderklippen".

Door de combinatie van mogelijkheden om uw paarden op eigen terrein te houden en te trainen, én de goede uitrijmogelijkheden voor bosritten in de directe omgeving, is dit object uitstekend geschikt voor de paardenliefhebber.

Het landhuis is van een hoogwaardige kwaliteit en gebouwd in 1974 en heeft door zijn indeling de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen of kantoor aan huis. Het geheel is voorzien van een eigen CV installatie en een ruime kelder.

Naast de woning staat een houten bijgebouw welke beschikt over twee paardenboxen en een 3e garage met automatische deur. Tevens heeft u de beschikking over uw eigen paardenbak met zandbodem.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar : Het landhuis is gebouwd in 1974
Bouwwijze : Traditionele bouw. Opgetrokken in steen/spouwmuren.
Dakbedekking : Pannen gedekt dak.
Isolatie : De woning is deels geïsoleerd.
Inhoud : De woning heeft een inhoud van ca. 1.032 m3
Oppervlakte : Perceel ca. 10.340 m2
Woonoppervlakte : Ca. 216 m2
Overige inpandige m² : Ca. 73 m²
Gebouwgebonden
Buitenruimte : Ca. 7 m²
Bijgebouwen : Ca. 52 m²

INDELING
Kelder
Ruime kelder welke thans dienst doet als opbergruimte. Vanuit de kelder heeft u tevens toegang tot de kruipruimten onder de woning. Aansluitend bevindt zich hier de technische ruimte ten behoeve van het hetelucht verwarmingssysteem.

Parterre
Entree, ruimte ontvangsthal met garderobe, toilet, trappartij met vide en toegang tot de inpandige dubbele garage. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een stenen vloer, open haard en schuifpui naar de tuin. Door het vele glas is de tuin als het ware bij de woonkamer getrokken en geniet u hier van een prachtig uitzicht naar zowel de bostuin als naar de weide. De open keuken is voorzien van een gedateerde doch keurige keukenopstelling. Grenzend aan de keuken is er een tussenhal/bijkeuken welke tevens toegang biedt tot een extra kamer, te gebruiken als slaapkamer of kantoor, en welke is voorzien van warm en koud stromend water.

In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor wasapparatuur gesitueerd, Tevens is er vanuit de bijkeuken toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping
Riante overloop met vide en simpele badkamer welke is voorzien van een toilet en douchecabine. Op de etage zijn verder 3 identieke slaapkamers van goede omvang aanwezig en alle voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water. De vierde slaapkamer, de master bedroom, beschikt over een eigen badkamer met toilet, ligbad en twee wastafels.


We hebben ze al genoemd maar nogmaals de bijzonderheden op een rij;
• Prachtige bos- en siertuin met diverse borders.
• Degelijk gebouwd landhuis in originele staat,
• Zeer fraaie zichtlijnen en vergezichten aan de achterzijde van de woning,
• Een grote weide met buitenbak maakt het uitermate geschikt voor paardenliefhebbers.
• Ongeveer de helft van het perceel bestaat uit bos,
• Door de indeling van de woning met de slaapkamer op de parterre is het uitermate geschikt voor levensloop bestendig wonen.


VOORZIENINGEN
De woning is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en riolering. Aansluiting op het glasvezelnetwerk is mogelijk aangezien dit in de straat wordt aangelegd; u dient dit zelf aan te vragen. Voor de verwarming van de woning wordt gebruik gemaakt van een hete lucht system, waardoor de woning snel op temperatuur komt en behaaglijk voelt.

features

Transfer of ownership
price
€ 850.000 k.k.
Status
aktief
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Landhuis
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1974
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
216 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1032 m3
Plot size
10340 m2
Contactpersoon

Peter Beerents profile image

Peter Beerents
Brokerage Management Partner

+31 (0)20 210 1110
info@baerz.com

Baerz & Co BV

Oud Over 119
3632 VC Loenen aan de Vecht


+31 20 210 1110


info@baerz.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

PHOTOS