SOEST

Colenso 161 - 3761 GN
€ 875.000 k.k.
foto 1 Colenso

Description

Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van Soest en Baarn gelegen, direct grenzend aan het 10 hectare groot tellende bosrijke Colensopark, ligt deze verrassend lichte en zeer royale vrijstaande villa (1967) met een netto gebruiksoppervlakte van maar liefst 285m²!

Deze goed onderhouden en zeer degelijk gebouwde woning wordt omgeven door groen en is gelegen op een royaal en prachtig aangelegd perceel van ruim 1.000m² met meerdere zonneterrassen en een veranda op het zuiden met buitenhaard. Onder de woning is er naast een dubbele inpandige garage tevens de beschikking over meerdere ruime en hobby- en bergruimtes, welke eveneens zeer geschikt kunnen zijn voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijk aan huis.

Met op de begane grond fijne en lichte leefruimtes, vier tot vijf slaapkamers en twee badkamers maken deze villa tot een ideale woning voor mensen op zoek naar gelijkvloers wonen maar ook voor (grotere) gezinnen en/of wonen en werken onder een dak!

De ligging in Soestdijk is ideaal te benoemen! Naast op vijf minuten afstand van het NS station bent u in slechts 40 minuten in Amsterdam centrum en in 30 minuten in Utrecht centrum! Winkels, basis- en middelbare scholen liggen op enkele minuten fietsafstand. Kortom een heerlijke ruime villa op een prachtige locatie midden in NL!

Voor en indruk van de indeling van deze fijne woning verwijzen wij u graag naar de plattegronden maar bij voorkeur laten wij u de woning tijdens een bezichtiging beleven.

features

Transfer of ownership
price
€ 875.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Bungalow
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1967
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
285 m2
Other indoor space
68 m2
Exterior space attached to the building
38 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1086 m3
Plot size
1031 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

VIDEOS

Video Colenso 161

PHOTOS