Interior Design & Architecture


+31 20 722 00 20

Studio Piet Boon

+31 20 722 00 20


info@pietboon.com

Piet Boon
Interior Design & Architecture

Sinds 1983 is Studio Piet Boon een grote naam in de architectuur, interieur en productdesign. Piet Boon is inmiddels uitgegroeid tot een beroemd merk wat bekend staat om vakmanschap, kwaliteit en visie. Bij ieder ontwerp staat innovatie maar ook behoud van het huidige gebouw centraal.

Multidisciplinaire ontwerpen
Om een optimaal resultaat neer te zetten werken ze bij Studio Piet Boon met disciplinaire teams, bestaande uit tuinarchitecten, interieur ontwerpers, stylisten en architecten. Door deze combinatie van inzichten, worden ontwerpen gevormd op basis van licht, ruimte en vorm. Waarin de visie van functionaliteit, individualiteit en schoonheid samen komen. Dit vormt de unieke Piet Boon ervaring, die in iedere ontworpen ruimte terug komt. De studio van deze meesterontwerper is te vinden in het bruisende Amsterdam.

Interieurspecialist Piet Boon
Naast interieurarchitect is Piet Boon ook een wereldberoemde productdesigner. Zo heeft hij in 2005 zijn eigen meubel lijn geïntroduceerd. Waarin de identiteit van zijn stijl helemaal tot zijn recht komt. De collectie is rijk aan natuurlijke materialen, details en functionaliteit. De collectie is opgedeeld in een lijn voor wonen, outdoor en de keuken. De meubels zijn te bezichtigen in showrooms over de hele wereld zoals Milaan, Oostzaan, New York en Dusseldorf.

Samenwerkingen
Piet Boon heeft naast zijn eigen meubellijn ook vele samenwerkingen gehad met vooraanstaande merken. Zo heeft hij samengewerkt met Land Rover, Long Island en Porsche. Ook in Nederland heeft Piet samengewerkt met het Amsterdamse museum en met de welbekende Dick Bruna (bekend van Nijntje).

 

Piet Boon


“Form Follows Function”