Interior Design & Architecture


+31 (0)40 298 69 96

Medie Interieurarchitectuur

+31 (0)40 298 69 96


info@mediejanssen.nl

Medie Janssen
Interior Design & Architecture

Medie Janssen combineert creativiteit en perfectionisme om persoonlijke woondromen te realiseren. De wensen en verlangens van de bewoners worden vanuit grote lijnen tot in de kleinste details vertaalt in een passend ontwerp. De interieurs kenmerken zich door het gebruik van bijzondere en onderscheidende materialen en een rustige vormgeving. Medie interieurarchitectuur werkt samen met diverse vakspecialisten en leveranciers van topproducten om een zo’n mooi mogelijk resultaat te behalen.

Interieur inspiratie
Tijdens het proces staan de woonwensen en -eisen centraal. De kern van de persoonlijke woonwensen wordt achterhaald door aandachtig met de opdrachtgevers in gesprek te gaan en uit te dagen waar nodig. Deze informatie vormt de basis van het ontwerp en het stappenplan. In dit stappenplan worden de kosten en het proces verduidelijkt. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn en kan Medie samen met de opdrachtgevers steeds verder in gaan op de detaillering van het interieur.

Kleuren en materialen
Voor iedere gewenste stijl kan je terecht. Doordat de kleuren en materialen op de juiste manier worden gecombineerd, kan iedere stijl gerealiseerd worden. Een interieur moet aansluiten op de levensstijl van de opdrachtgevers en natuurlijk bij de woning. Zo wordt er een huis gecreëerd waar je ook echt thuis bent.

 

Medie Janssen


“Als klant bent u de toetssteen voor elke creatieve beslissing, van begin tot eind.”