Interior Design & Architecture


+31 (0)6 16 31 18 39

Guy de Vos

+31 (0)6 16 31 18 39


Info@guydevos.com

Guy de Vos
Interior Design & Architecture

Guy de Vos is een gepassioneerd ontwerper die al van jongs af aan wist dat hij een sterke wens heeft om te creëren. Hij vindt inspiratie in het verkennen van andere culturen en het reizen naar verre landen. 

Hij beweegt zich instinctief en op een onderzoekende manier door het leven. Altijd kritisch en vragenstellend. Kenmerken waarmee hij zijn oog traint en die complementair zijn aan zijn beroep. 

Het gebruik van zuivere materialen, heldere lijnen en respect voor het gebouw en de omgeving staan centraal in Guy's ontwerpen. Een huis moet je een gevoel van geborgenheid en vertrouwen geven, een plek waar je je kunt terugtrekken en tot rust kunt komen. Ongelooflijk belangrijk in een wereld die steeds sneller gaat.

De essentie vinden en de klant echt leren kennen is altijd het uitgangspunt. Van hieruit ontvouwt zich een concept dat de basis zal vormen voor het gehele ontwerp. Een tijdloos, bijna vanzelfsprekend ontwerp is het resultaat. De visuele spanning wordt vaak bereikt door het gebruik van subtiele contrasten en verrassende details.

Het creëren van 'geluksmomenten' voor zijn klanten is voor Guy de Vos dan ook de hoogst mogelijke prestatie en dat wordt altijd nagestreefd.

 

Guy de Vos


“Het is voor mij het mooiste compliment als mensen zo blij zijn met het resultaat dat ze verbluffend rondjes blijven lopen, omdat het nog veel mooier is dan ze hadden durven dromen”