Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com


Interior Design & Decoration


+31 (0)6 30 45 76 95 (Marjolein)

Studio Kap + Berk

+31 (0)6 11 05 07 78 (Mijntje)


info@kapenberk.nl

Mijntje van den Berk en Marjolein Kap
Interior Design & Decoration

Studio KAP+BERK gelooft dat de omgeving waarin we ons begeven, grote invloed heeft op onze manier van leven.
KAP+BERK streeft naar ontwerpen die helder, leesbaar en duurzaam zijn. Esthetiek en een goede afwerking tot in detail zijn belangrijk, maar een leef- en werkomgeving moet volgens studio KAP+BERK vooral logisch zijn. De routing moet kloppen, men moet zich kunnen oriënteren en alles heeft zijn plek nodig. Dit heeft te maken met zowel functionaliteit als ook met licht, zicht en kleurgebruik. De nadruk ligt op ruimtelijkheid, contrasten, verhoudingen en zichtlijnen.
Binnen en buiten worden met elkaar verbonden.: pas als het hele plan klopt en alle aspecten met elkaar in evenwicht zijn, is het goed.

Duurzaamheid betekent voor KAP+BERK, dat naast een bewuste keuze voor materialen en energiemaatregelen, een ontwerp ook bestand is tegen de tijd, in zowel gebruik als vormgeving.

Het niveau van afwerking is altijd hoog bij studio KAP+BERK. Het bureau combineert het oude respectvol met het nieuwe van heden en toekomst.
Moderne toevoegingen en historische kwaliteiten versterken elkaar door hun contrast
De ambitie is om heldere ruimtes te creëren die leefbaar en comfortabel zijn, die passen bij de leefstijl van de gebruikers en tevens het gebouw recht doen.

 

Kap + Berk


“Het mooie versterkt het functionele. Als een klant zegt dat zijn huis of bedrijf “werkt” en dat hij geniet van het eindresultaat, is onze opdracht geslaagd.”