Real Estate Agent - Spain


+34 93 525 46 88

WeRelocate

Carrer dĀ“Aribau, 175, Entl 2AB
08036 Barcelona


+34 93 52 54 688


info@werelocatebcn.com

Elles Hooft van Huysduynen
Catalonia - Barcelona Greater Area

Wij zijn een jong en dynamisch vastgoed bedrijf in Barcelona, Spanje. Opgericht in 2016 door Lisa Lasose hebben we inmiddels een enthousiast team van 9 mensen (een ideale mix van lokale en internationale collegas) met een schat aan makelaardij en vastgoedontwikkeling en -investering en een heel sterk netwerk in Barcelona en Catalonia. Behalve in Barcelona vind je ons bijna dagelijks aan de kust maar ook het binnenland van Catalonia. 

Wij bieden aankoop- en verkoopdiensten aan, verhuren en managen uw vastgoed en adviseren u over de waarde van uw vastgoed. Wij spreken 11 talen, waaronder Nederlands en Engels!

Elles Hooft van Huysduynen
Elles is geboren en getogen in Nederland en in 1998 vertrokken naar het buitenland. Na gewoond te hebben in diverse landen (o.a. Praag en Mumbai) is zij sinds 2014 met haar gezin in Barcelona terecht gekomen, waar zij nu met veel plezier woont.

De verhuizing naar deze geweldige stad gaf haar de kans om eindelijk haar passie te volgen en dat was voor haar; werken in de dynamische wereld van het vastgoed. Het zoeken naar de meest geschikte woning voor haar aankoopklanten is voor Elles iets wat zij met veel passie doet; zowel in de huur als in de koop. Niets geeft meer voldoening dan er voor zorgen dat je de passende match maakt!