Interior Design & Decoration


+31 (0)6 -10 84 61 63

By Anja Kroon

+31 (0)6 -10 84 61 63


info@anjakroon.nl

Anja Kroon
Interior Design & Decoration

By Anja Kroon werken we dagelijks met ons team van specialisten aan het beste internationale design en architectuur. Door brede ervaring heeft By Anja Kroon een groot relevant en internationaal netwerk opgebouwd en voor vele gerenommeerde cliënten hun projecten succesvol gerealiseerd.

Inspiratie
Inspiratie halen we uit het bezoeken van internationale tentoonstellingen en speciale events. By Anja Kroon bespreken we persoonlijk de nieuwe trends, vormgeving en modellen met de agenten van de meest exclusieve meubel -en stoffenleveranciers.

Wereldwijd
By Anja Kroon staan interieur en styling voor exclusiviteit en kwaliteit en heeft wereldwijd opdrachtgevers van Amsterdam en Londen tot Dubai en Monaco. 
Wij verlenen onze  high-end service aan expats, kantoren, hotels, restaurants en de particuliere -en zakelijke markt.

High-end interieurstyling
In opdracht van Christie’s Real Estate, Baerz & Co, andere gerenommeerde makelaarskantoren en vastgoedbeleggers verzorgt By Anja Kroon een high-end interieurstyling, welke zorg draagt voor snelle verkoop met veelal hogere opbrengst.

Unieke stijl
Wij omarmen uw dromen in onze unieke stijl en creëren voor u een comfortabele omgeving voor uw leven en uw business. 
By Anja Kroon maken we uw leven beter en mooier en voorzien u van de laatste trends.

Ons succes bepaalt de hoge kwaliteit van service en de verantwoorde benadering van ons hele team waarborgt onze exclusiviteit tot in perfectie.

 

(Photo's by Michael van Oosten)