BILTHOVEN

Hercules Segherslaan 26 - 3723 GV
€ 1.200.000 k.k.
foto 1 Hercules Segherslaan

Description

Deze fraaie en zeer ruime villa ligt aan de rand van de villawijk Bilthoven - Noord direct tegenover het natuurgebied van de Ridderoordse wandelbossen met een grootte van 230 hectare.

Licht en ruimte zijn de sleutelwoorden van deze degelijk gebouwde villa, welke veel ruimer is dan de buitenzijde doet vermoeden en heeft een brutovloeroppervlakte van maar liefst 624m2.

De villa is gelegen op een fraai geaccidenteerd terrein van ruim 2.545m2. De zonnige en op het zuiden gelegen achtertuin heeft een groot zonneterras en buitenhaard en biedt volop privacy. De tuin is bijzonder fraai aangelegd met een ruime variatie van bomen, heesters en vaste planten. Daarnaast bestaat een deel van het perceel uit bos. Aan de voorzijde is er een dubbele autocarport en onder de villa bevindt zich een dubbele inpandige garage van bijna 40m2.

Indeling
Entree, ruime ontvangsthal met een ruim drie meter hoog plafond. Via een tweede gang zijn de garderobe met vaste kasten en het toilet bereikbaar. Tevens bevindt zich aan de voorzijde een lichte kantoor- c.q. werkruimte met aan drie zijden raampartijen. Via een ladder is verder een ruime bergzolder bereikbaar.

De sfeervolle living met open haard heeft tevens een ruim 3 meter hoog plafond met openslaande deuren naar de tuin. Via schuifdeuren is de naast gelegen eetkamer met erker toegankelijk. De moderne eetkeuken is uitgerust met inbouwapparatuur en een buitenentree.

Souterrain
Vanuit de keuken is het souterrain van ruim 220m2 bereikbaar en dit bestaat uit wijn- en provisiekelders, hobby- en bergruimten, een technische-ruimte en daarnaast een fitness- en grote speelruimte. De dubbele garage voor twee auto's met daglichttoetreding completeert het geheel.

Eerste verdieping
Ruime overloop, een viertal in grootte variërende slaapkamers, waarvan de masterbedroom is uitgerust met een kastenwand, een balkon en een complete badkamer met vloerverwarming. Van de overige slaapkamers zijn er twee tevens voorzien van vaste kasten één met openslaande deuren naar een tweede balkon. Op deze verdieping bevindt zich tevens een tweede badkamer en een waskamer welke tevens als vijfde slaapkamer kan dienen indien gewenst.

Tweede verdieping
Via een ladder bereikt u een zeer ruime zolderverdieping (hoogte 2.85m.) van 122m2 bvo. Deze ruimte leent zich door de afmetingen en hoogte ook uitstekend voor het maken van extra (slaap-)kamers.

Bijzonderheden
Deze ruime en karakteristieke villa is gebouwd in 1950, zeer goed onderhouden en wordt door de huidige eigenaren zorgvuldig bewoond. De gehele woning is voorzien van dubbelglas.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.200.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1952
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
266 m2
Other indoor space
221 m2
Exterior space attached to the building
6 m2
External storage space
221 m2
Volume in cubic meters
1688 m3
Plot size
2545 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

VIDEOS

Video Hercules Segherslaan 26

PHOTOS